Skip to main content
Image food farmer in Skane

Låt Europa smaka på södra Sverige

-

Grow globally

Är du odlare, livsmedels- och dryckesproducent i Skåne eller Blekinge? Vill du sälja dina produkter till Europa på ett smidigt sätt - men kanske inte vet hur? Välkommen till vårt webbinarium och ta del av fantastiska exportmöjligheter! 

Möjligheterna till direktförsäljning mellan producent och konsument växer. Fler och fler ser fördelarna med denna typ av inköp. Detta är trender som även syns internationellt. Plattformen Crowdfarming startades 2017 av två spanska apelsinodlare. Syftet var att stärka kontakten mellan producent och konsument och korta de logistiska leden. Crowdfarming har vuxit snabbt och fler och fler producenter har anslutit sig för att erbjuda sina produkter till europeiska konsumenter.

Anmäl dig nu

Vi bjuder nu in till ett webbinarium där Antonia Herm-Stapelberg, Farmer Analyst på Corwdfarming kommer berätta mer om deras arbete. Hon kommer berätta om idéen bakom Crowdfarming, vad som krävs för att ansluta sig till deras plattform - och självklart finnas tillgänglig för frågor. 

Linda Lazlo Ek från Business Sweden kommer även berätta om hur de stöttar företag som är intresserade av e-handel internationellt samt lagar och regler kopplade till detta.   

Webbinariet är riktat mot odlare och producenter av livsmedel, inklusive dryck, i Skåne och Blekinge. Exempel på produkter som kan efterfrågas är äpplen, honung, ostar och olika sorters drycker. *  

*Ej för producenter av fisk och kött, dryck med hög alkoholprocent och varor som kräver kyld transport. 

Image from farmer in Skane

Bra att veta

Anmälan görs senast den 10 februari
Det är kostnadsfritt att delta och webbinaret är på engelska

När: 11 februari
Tid: 9.00-12.00

Medverkande organisationer
Invest in Skåne, Tourism in Skåne, Region Blekinge och Crowdfarming

Mötesplattform: Zoom